Аматори - 09-07-2012, 07:07 - sasa 159

Воротар-трансформер

Воротар-трансформер

До огляду восьмого туру відкритої першості Миргородського району з футболу начеб напрошувався заголовок «Бомбардир знічев’я-2».

 

Проте останнє слово ніяк не пасувало туди, адже Володимир Цибулько (кіпер) цього разу, в поєдинку савинцівської «Олімпії» проти великосорочинського ФГ «Татарчук АП», вийшов на заміну в складі першої як польовий гравець і якому доручили виконувати штрафний удар поблизу воріт суперників аж ніяк не «знічев’я». Знали ж бо, на що здатний Володимир! І довіру товаришів та тренера штатний голкіпер і вимушено в тій грі нападник – бо зіграв замість Костянтина Шеремета – виправдав сповна, спрямувавши м’яча гарматним ударом з лівої ноги «шведкою» в  «дев’ятку» воріт «фермерського» колеги! Рахунок став 4:0 на користь лідера. Так що в цьому випадку на лице універсалізм, здатність гравця трансформувати свої можливості. Автори попередніх трьох голів – Владислав Власенко, Костянтин Шеремет, Олександр Безуглий. Остаточний результат – 5:0 на користь «олімпійців». Підсумок підбив Володимир Яківець.

 

Хибно думати, буцім очки даються савинцівським невимушено, запросто. В команді надмірна кількість хворих, травмованих (наприклад, Олександр Назаренко, Юрій Баштовий…), відтак не випадково в бомбардири «затесався» кіпер, допомагаючи в полі соратникам. До того ж,  уже наступними вихідними «Олімпія» з відчутними кадровими проблемами стартуватиме в солідному обласному турнірі – «Шишацькому кубкові».

 

Шахворостівський «Хлібороб-Ліс» діє достоту за «бразильським» принципом: «Ви нам заб’єте, скільки зможете, а ми Вам – скільки захочемо!» От  і одному з недавніх лідерів ФК «Зуївці» «хлібороби-лісники» завантажили 9 «штук», пропустивши 3. Вдруге поспіль і ФК «Ромодан» одержав у свої ворота «хет-трик», відквитавши тільки один господарям – попівській «Ниві». ФК «Комишня» з таким же рахунком – 3:1 узяв гору над «Темпом» (Черевки). 

 

Відверто кажучи, очікувалося, що втретє виграє ще чинний чемпіон «Колос» (Великі Сорочинці), приймаючи біликівський «Промінь». Авжеж! Покровителі гостей депутат Миргородської міської ради, керуючий Полтавським відділенням КБ «Приватбанк» Олександр Цись(у минулому хвацький футболіст), депутат Миргородської районної ради, директор ТОВ «Промінь-приват» Володимир Михайленко перед початком зустрічі вручили своїм гравцям футбольну амуніцію, після чого ті на радощах зуміли гідно протистояли більш іменитим. Могли й навіть перемогти господарів. Вочевидь, увага багато чого варта для футболістів-аматорів, дивні дива творить. Дивись, з’явиться  ще один колектив рівня хоча б «Колосові», ФК «Ромоданові», «Нивам». А там і «хліборобам-лісникам» із «олімпійцями» доведеться остерігатись нового «світила» –  «Променя».

 

Хомутецький «Старт» на календарний матч з «Нивою» (Баранівка) не прибув.    

 

Турнірне становище команд на 7 липня 2012 р.

 

1. «Олімпія»                          8  8  –  –   41-4    24

2. «Хлібороб-Ліс»                 8  6  –  2  44-14  18

3. «Нива»  (Попівка)             8  5  1  2  31-16  16

4. ФК «Зуївці»                       8  5  –   3  16-13  15

5. «Нива» (Баранівка)           7  5  –   2  13-10  15

6. ФК «Комишня»                 8  4  –  4   10-17  12

7. «Промінь»                          7  3  1  3  21-19  10

8. ФК «Ромодан»                   7  3  –  4   19-20  9

9. «Колос»                              8  2  2  4   6-10   8

10. ФГ «Татарчук АП»         8   2  –  6   10-27  6

11. «Старт»                             7  1  –  6   10-13  3

12. «Темп»                              8  –   –  8   9-59    0

 

Олексій Полив’яний

Погода